Favorit i Repris

Publicerat den Uppdaterat den

Vilken Succé!

Efter förra veckans premiäravsnitt är vi enormt glada att redan nu kunna ge er avsnitt 2. Vi tackar ödmjukast för alla fina kommentarer efter förra veckans program och känner oss både glada och tacksamma över det! Vi hade aldrig kunnat drömma om dessa lyssnarsiffror och denna respons innan vi spelade in förra veckan, så TACK!

Dagens avsnitt går vi igenom veckans elitserieomgång. Vi fortsätter att förvånas över den jämna tabellen som lika gärna kunde varit vänd upp och ner, vi hade varit lika förvånade då. Inget är egentligen som det ska i årets serie, inte ens regnet har fattat vad som händer i Sverige på tisdagar, och det är riktigt roligt!

Tiden går som vanligt snabbt när man spelar in men innan timmen är nådd har vi även hunnit med att diskutera lite best pairs, det nya formatet där, tävlingen i sig och fiaskot som avgjorde det hela. Avslutningsvis ger vi er en snabb blick framåt mot helgens GP också!

Vi hoppas att ni ska gilla det här avsnittet lika mycket som det senaste!

/ Anders med gäst

 

Gillar du det vi gör får du mer än gärna stödja oss med en slant. Enklast gör du det genom att klicka på patreon-loggan nedan. Tack på förhand!

För att lyssna på dagens avsnitt klickar du på vår logga här nedan.

Vi finns även på iTunes – Klicka här!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.