Avsnitt 34 – En Maxad säsongsinledning

Publicerat den

För några dagar sedan var det tänkt att vi skulle släppa avsnitt 34, men saker hände som ingen av oss kan styra över och ingen av oss kände någon som helst lust till att släppa något avsnitt. I stället har helgen varit i eftertanke och i respekt för det drabbade. Det fantastiska med allt det tragiska är att hela Sverige kommit samman och bevisat att kärleken ALLTID är större än hatet. Låt oss alltid fortsätta visa det!

Nu känner vi dock att livet måste få gå vidare, även om vi aldrig kommer att glömma, och därför ger vi er nu avsnitt 34. Vi rekommenderar dock er alla att inleda dagens lyssnande med en tyst minut.

 

Bild ritat av vår sponsor Kickpunch.se

#PrayForStockholm #TillsammansÄrViStarka #OpenStockholm


Säsongen i poddens värld är igång på allvar nu. För de flesta innebär det början på en ny säsong, för några innebär det däremot slutet på en karriär. Onsdag den 3:e Maj körs Max Final Race på G&B arena i Målilla, en avslutning på en lång och helt fantastiskt karriär samtidigt som det är en inledning på Dackarnas säsong, vi fick chansen att under ca 1,5 timme prata med huvudpersonen själv, Mikael Max!

Det går inte att säga speciellt mycket om avsnittet mer än att ni får lyssna på det. När vi börjar runda av programmet inser vi att vi fortfarande bara vidrört ytan av några få händelser i Mickes karriär, vi pratade säkerligen 45 minuter till efter programmet och att en del 2 ska spelas in är vi rörande överens om!

Vi kan faktiskt ge er ett litet avslöjande, saker som aldrig förr hänt i metanolpodden sker ikväll. Njut nu av ett intressant samtal så hörs vi snart igen!

/Anders och Simon

 

Gillar du det vi gör får du mer än gärna stödja oss med en slant. Enklast gör du det genom att klicka på patreon-loggan nedan. Tack på förhand!

För att lyssna på dagens avsnitt klickar du på vår logga här nedan.

Vi finns även på iTunes – Klicka här!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.