Elitserien snackas upp – Avsnitt 35

Publicerat den Uppdaterat den

Idag börjar vi snacka Elitserien och som vi har längtat. Vi går igenom 4 lag idag och 4 till om ett par veckor och vi börjar i Småland.

Lagen vi går igenom i detta avsnittet är:

Dackarna
Vetlanda
Lejonen
Indianerna

Vi passade dessutom på att sno med oss en gäst och när vi ändå pratar smålandslag ville vi göra något nytt. Vi tog en chansning och den gick hem. Med oss har vi nämligen Dackepoddens egen Rikard Kling! Ett sjukt trevligt samtal som springer iväg i så mycket mer än bara dessa fyra lag. Som vanligt kan man nästan säga så snöar vi in oss lite på svensk speedways framtid och överlevnad. Men vi pratar också om vad Rikard har för nya uppdrag inom  speedwayen inför säsongen 2017.

Avslutningsvis kan konstateras att vi är ganska överens om vi i dagens avsnitt har pratat om 2 potentiella topp-lag samtidigt som vi tror att de två andra kommer kriga i botten av tabellen. Självklart finns dock en hel del utrymme för överraskningar och man vet aldrig när en ny förare tar ett stort kliv och drar med sig ett helt lag.

Vi släppte även tävlingen om entre-biljetter inför Max Final Race. Frågorna hör ni i podden eller så hittar ni dem i separata inlägg här på hemsidan eller på våra sociala medier. Ta chansen att uppleva en fantastisk kväll!

I nästa program kommer vi ha fokus på GP säsongen 2017 innan vi sedan veckan före premiären av elitserien bränner av de sista 4 lagen och samtidigt tippar tabellen. Frågan är nu bara, är ni lika taggade som oss på att kicka igång den här säsongen på allvar?

 

Tills vi hörs nästa gång, ha det helt fantastiskt! Och glöm inte #metanoltweet
//Anders och Simon

 

 

Gillar du det vi gör får du mer än gärna stödja oss med en slant. Enklast gör du det genom att klicka på patreon-loggan nedan. Tack på förhand!

För att lyssna på dagens avsnitt klickar du på vår logga här nedan.

Vi finns även på iTunes – Klicka här!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.