Körschema SGP Warsawa

Publicerat den Uppdaterat den

Hej på er kära vänner!

Efter en sen dag igår med nytt (långt) avsnitt av podden och sedan även redigering är det lika bra att köra på med en sen natt till. Vi har lovat er körscheman till alla stora tävlingar och självklart gör vi allt för att hålla vad vi lovar, så här nedan ger vi er det. Ni får jättegärna komma med åsikter och synpunkter på körschemat om det är något ni vill ha förändrat eller förbättrat eller om ni bara vill säga att ni gillar det med!

Ni har väl inte missat våra metanol-special hos NordicBet? Tyvärr har oddsen gått ner en del sedan vi släppte spelen och spelade in avsnittet men det tyder bara på att det varit intressanta spel som många av er ryggat vilket så klart är väldigt roligt! Vi håller alla tummar vi kan att spelen sitter. Har ni inte spelat än? Gör det!

Men nu till det viktiga, körschemat! Precis som vanligt kan ni spara bilden direkt här från sidan om ni vill det. Annars kan ni ladda ner en utskriftbar .pdf under bilden och lika så säsongens .xlsx fil med auto-summeringar, tabell etc. Och ni har väl inte missat att Anders ”jag älskar papper” Henrysson erkände i avsnitt 38 att till och med han hade använt sig av, och dessutom älskat, vår .xlsx fil, en seger för undertecknad! 🙂

 

För att ladda hem körschemat som Anders (gjorde förr) i .pdf-format klickar du här

Och vill du hellre köra som Simon i xlsx-format klickar du här

Avslutningsvis vill jag ge er lite korta fakta om om den tillfälliga banan i Warsawa. Det är en enorm arena som rymmer 54 000 åskådare och ifjoll var den näst intill fullsatt, stämningen var då helt magisk och vi kan bara drömma om och hoppas på att man fyller den lika mycket i år så att stämningen blir på samma nivå. I övrigt är det en relativt liten bana med sina 274m och banrekordet sattes i fjoll av Greg Hancock på tiden 54,34. Vinnare i fjol hette däremot Tai Woffinden som på pallen hade sällskap av Hancock och Zagar, alla tre stannade dessutom på 14 poäng för kvällen. En jämn tävling i fjol där segrar plockades från samtliga startbanor men där vit ändå stod i en liten klass för sig vart efter kvällen led.

Frågan kvarstår nu bara, vem vinner i år?

Hoppas ni får en fantastisk speedwaykväll med mång.a fina heat och full koll på ställningen under kvällens gång!

/Sim0n

 

Gillar du det vi gör får du mer än gärna stödja oss med en slant. Enklast gör du det genom att klicka på patreon-loggan nedan. Tack på förhand!

 

Vi finns även på iTunes – Klicka här!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.