Avsnitt 40 – Vi firar jubileum meden en sågning

Publicerat den

Så nådde vi då ett jubileum igen, avsnitt 40! Helt galet vad fort det går och vad kul vi har, hoppas verkligen in lyssnare tycker det är lika roligt!

Dagens avsnitt kan kort och gott delas upp i 4 delar där vi först betar av elitseriens omgång 2 – något vi vill kalla skrällarnas omgång – och kollar igenom alla matcherna där. Under den här programpunkten går vi självklart även igenom vilka matcher som komma skall och det får oss osökt in på punkt 2 – Veckas spel hos Nordic bet. Vi törs utlova 2 helt nya sorts spel som ni aldrig sett förr, helt magiskt. På tisdag släpps våra spel under #LoveTheBet så in och rygga oss då!

Självklart hoppar vi sedan in på 3:e ämnet och går igenom Warsawas GP. Vi låter Anders prata mer eller mindre själv. Vem kan beskriva det bättre än han som var på plats från torsdag till måndag. Vi snackar lite mer GP och inser att punkt 4 får strykas – twitterfrågorna. Men var lugna, dom sparas och kommer i nästa program.

Innan vi sedan avslutar programmet hinner Anders med tidernas sågning (troligtvis hans första men garanterat inte sista) då han kapar svenska medier vi fotknölarna över deras katastrofala ointresse av att presentera aktuella bilder ihop med sina artiklar. Vi enas i att det är skandal.

In nu och lyssna, kommenterar och var delaktiga i podden!

 

 

Gillar du det vi gör får du mer än gärna stödja oss med en slant. Enklast gör du det genom att klicka på patreon-loggan nedan. Tack på förhand!

För att lyssna på dagens avsnitt klickar du på vår logga här nedan.

Vi finns även på iTunes – Klicka här!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.