Avsnitt 43 – Historiens mest jämna säsong?

Publicerat den Uppdaterat den

I dagens avsnitt har vi mycket att prata om, kanske för mycket? Vi har våra återkommande programpunkter i elitserien och GP, men vi försöker hela tiden göra er lyssnare mer delaktiga i programmen så idag hamnade vi i samtal kring både toppningsregeln, förarnas positioner, när man kan ställa in matcher för regn och mycket mer.

 

För utom ovan nämnda så går vi även igenom lite SM-kval och pratar lite inför SM-helgen i Avesta den 31:a juni – 1:a Juli och hur statusen på den har höjts från år till år, kanske framför allt kring förarna vilket är fantastiskt roligt! SM i år känns verkligen som att det kan bli något långt utöver det vanliga med tanke på att årets säsong är så brutalt jämn både när man kikar på GP och elitserien, varför skulle inte SM följa i samma trend?

Faktum är faktiskt att vi inte kan minnas en säsong där allt varit så svårt att förutse i resultatväg som i år. Elitseriens alla matcher känns konstant som 1X2 och GP-tabellen är jämnare än på länge. Toppförare underpresterar och yngre förare tar kliv framåt. Ja, vi älskar säsongen 2017 och ser konstant fram emot nästa match eller tävling! Vi hoppas och tror att ni gör det samma och att ni även ser fram mot nästa avsnitt av metanolpodden där mellan!

Han en fantastiskt skön GP-helg och en underbar elitserievecka så hörs vi snart igen! /Anders och Simon

 

Gillar du det vi gör får du mer än gärna stödja oss med en slant. Enklast gör du det genom att klicka på patreon-loggan nedan. Tack på förhand!

För att lyssna på dagens avsnitt klickar du på vår logga här nedan.

Vi finns även på iTunes – Klicka här!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.