Körschema SGP Cardiff 2017

Publicerat den

Körschema för varje års kanske mäktigaste GP, Cardiff!

Efter en lång resa och en spännande träning är vi nu åter på hotellrummet och kan ge er körschema för imorgon! Träningen i sig sa inte jättemycket. Alla såg väldigt jämna ut i tider så den som har vassast armbågar och snabbaste starterna kommer ta hem det imorgon!

Vill ni lyssna på vårt senaste poddavsnitt med mycket snack om speedwayens tillväxt och överlevnad hittar ni det här!

För er som gillar att hålla koll på allt under hela säsongen rekommenderar vi .xlsx filen nedan. Där finns flikar färdiga för varje GP 2017. En flik där du enkelt skriver in lottningen och får då per automatik upp förarna i rätt ordning i rätt tävling. För Cardiff är allt redan ifyllt! Självklart ligger där även auto-summeringar under tävlings gång och det finns även en ruta för varje förares totalpoäng inför tävligen också, allt för att du ska kunna ha full koll! Givetvis finns även en flik där du efter varje tävling kan knappa in förarnas poäng och direkt få en uppdaterad tabell.

Vill man köra Anders variant med den mer ”retro-aktiga” stilen, papper & penna, laddar ni bäst ner .pdf filen nedan och skriver själva in allting ni behöver. Smaken är som bekant som baken, delad så givetvis ger vi er båda möjligheterna!

Man kör alltså i Cardiff på en arena som rymmer mäktiga 62 500 åskådare, vi får se hur många som letat sig dit imorgon men det brukar vara mer eller mindre fullsatt och trycket där inne brukar vara något helt brutalt! En kort bana som endast mäter 272 meter, dvs exakt samma mått som Horsens senast och banrekordet tog Daoyle ifjol med tiden 53,69, nästa en sekund snabbare en Janowskis rekord inför Horsens GP. Trotts banrekord av Doyle i fjol var det vår nykorade svenska mästare, Antonio Lindbäck som stod som segrare när kvällen var slut! Formen är just nu god så vi håller alla tummar vi kan för att han ska kunna upprepa bedriften! Självklart håller vi lika många tummar för vår andra svensk i Fredrik Lindgren. Tävlingen startar för ovanlighetens skull 18:00 svensk tid (17:00 lokal tid) och den sänds på TV10 med start 17:45.

För att ladda hem körschemat som Anders i .pdf-format klickar du här 

Och vill du hellre köra som Simon i .xlsx-format klickar du här

 

Gillar du det vi gör får du mer än gärna stödja oss med en slant. Enklast gör du det genom att klicka på patreon-loggan nedan. Tack på förhand!

Har du ännu inte lyssnat på vårt senaste avsnitt klickar du på vår logga här nedan för att komma dit.

 

 

Vi finns även på iTunes – Klicka här!

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.