Körschema SGP Stockholm 2017

Publicerat den Uppdaterat den

Körschema för  GP i Stockholm!

Då sitter vi på plats i Stockholm på ett hotellrum och tittar ut över friends arena. Det är faktiskt en helt magisk arena med underbara faciliteter runt omkring och det är lika trevligt att komma hit varje år. Och visst är det även kul att denna fina arena får användas till något vettigt en gång om året! I år är det än roligare eftersom vi har våra vinnare med oss på plats också!

Banan här på friends arena är 272 meter lång, precis som den är i Warsawa, Horsens och Cardiff. En kille som brukar vara snabb på dessa banor är fjolårsvinnaren och banrekords-innehavaren, Jason Doyle. Efter ett litet snack med hans team igår fick vi dock höra att han inte kör för segrar nu utan enbart för så mycket poäng som möjligt i varje tävling. Därmed sagt, jag tror det finns förare som kommer vara mer heta på att vinna om dom möter Doyle i en final. Andra förare som är heta just nu är självfallet Zagar men också Tai och Lindgren. Självklart finns det fler aspiranter än så och tippa en vinnare känns rätt svårt!

Anders har dock satt sina pengar på Zagara medan Simon tagit en lite mer outsider i Vaculik. Dessa herrar var dock 1:a och 2:a i Teterow senast så vi får väl se vart det slutar. En annan kille som gärna vill knipa sin första GP seger är Dudek, så som ni förstår, vi har en spännande tävling framför oss!

Vill ni lyssna på vårt senaste poddavsnitt med snack om bland annat StockholmsGP GP hittar ni det här!

För er som gillar att hålla koll på allt under hela säsongen rekommenderar vi .xlsx filen nedan. Där finns flikar färdiga för varje GP 2017. En flik där du enkelt skriver in lottningen och får då per automatik upp förarna i rätt ordning i rätt tävling. För Cardiff är allt redan ifyllt! Självklart ligger där även auto-summeringar under tävlings gång och det finns även en ruta för varje förares totalpoäng inför tävligen också, allt för att du ska kunna ha full koll! Givetvis finns även en flik där du efter varje tävling kan knappa in förarnas poäng och direkt få en uppdaterad tabell.

Vill man köra Anders variant med den mer ”retro-aktiga” stilen, papper & penna, laddar ni bäst ner .pdf filen nedan och skriver själva in allting ni behöver. Smaken är som bekant som baken, delad så givetvis ger vi er båda möjligheterna!

 

För att ladda hem körschemat som Anders i .pdf-format klickar du här 

Och vill du hellre köra som Simon i .xlsx-format klickar du här

Gillar du det vi gör får du mer än gärna stödja oss med en slant. Enklast gör du det genom att klicka på patreon-loggan nedan. Tack på förhand!

Har du ännu inte lyssnat på vårt senaste avsnitt klickar du på vår logga här nedan för att komma dit eller direkt i spelaren här ovan.

 

 


Vi finns även på iTunes – Klicka här!

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.