Speedway GP – Warsawa 2019

Publicerat den Uppdaterat den

Kära trogna lyssnare. Som ni kanske märkt ligger podden lite på is just nu. Vi ser era meddelanden och frågor, önskan om att podden ska komma tillbaka och det gör oss väldigt glada. För stunden har dock ”livet” kommit mellan och varken energin, tiden eller glädjen finns där för oss, då kan vi inte ge er en bra produkt och kan vi inte ge 100% och göra det bra känner vi att det är bättre mot både lyssnare, samarbetspartners och framför allt oss själva att ta en paus.

Men faktum är att vi fortsatt kollar på speedway, sporten vi älskar. Och faktum är att det är GP ikväll. Ytterligare ett faktum är att vi vet att ni älskar vårt körschema. Jag har precis gjort i ordning det för säsongen och för ikväll och kände väll att varför ska jag inte dela det med er?

Jag kan inte lova att det kommer varje GP men här har ni om inte annat en mall för 2019 och uppdaterad inför kvällens tävling.

Allt gott och för hoppningsvis på återhörande framöver!
/Anders och Simon

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.